Vuokraa peräkärry
Oulun Limingantullissa

Tarvitsetko peräkärryn vuokralle? Eurovaraston peräkärryt voit vuokrata kätevästi netin välityksellä edulliseen hintaan.  Nouto ja palautus tapahtuu omatoimisesti.  Joustavat nouto- ja palautusajat klo 7-23 välillä.

20€/vrk

Näin vuokraat
peräkärryn

Vuokrattavat peräkärryt ovat Majava M5032 kuomullisia kärryjä.  Peräkärryn lavan sisämitat ovat 150cm x 325cm, korkeus 135 cm. Kärryissä on kippi.  Tarvittaessa kärryn etulaidan voi laskea alas.  Peräkärryissämme on perinteinen 7-napainen pistoke. Jos autossasi on 13-napainen pistoke niin saat meiltä pistokeadapterin lainaksi.  Kaikki kärrymme ovat samanlaisia.  Peräkärryissämme on nastarenkaat talvikaudella.

1. Valitse vuokra-aika ja maksa kärry verkkopankissa tai Mobile Paylla. Paina mieleesi vuokraamasi kärryn numero.

2. Aja Eurovaraston sisäpihalle, osoite: Jääsalontie 12, 90400 Oulu.   Soita vuokrasopimuksessa ilmoittamallasi GSM-numerolla käyntiovessa näkyvään numeroon (050-329 9372) avataksesi oven.  Peräkärryn aisalukon avain löytyy sisätilassa olevasta hyllystä.

3. Vuokrasopimuksen päätyttyä puhdista peräkärry, lukitse aisalukko ja palauta avain hyllyyn.

Peräkärryjen vuokraushinta 20€ / vuorokausi. Minimiveloitus 1 vuorokausi. Lisäturva vain 4€ / vuorokausi.  Maksamalla lisäturvan asiakas välttää vahinkotapauksissa vahingon omavastuun 200€ .  Katso lisäturvan tarkemmat ehdot peräkärryn vuokrausehdoista.

Peräkärryn voi noutaa ja palauttaa milloin vain vuokrausajan sisällä.  Peräkärry on palautettava takaisin myymälään viimeistään vuokrauksen päättymisajankohtana.  Kärry tulee palauttaa tyhjänä ja puhdistettuna.

Peräkärryä ei saa käyttää maa-ainesten siirtoon.

Vuokrakärryä ei saa viedä Pohjoismaiden ulkopuolelle.

Vuokraa peräkärry
helposti netistä

Hinta 20 euroa / vuorokausi. Nouda ja palauta kärry omatoimisesti Eurovaraston toimipisteestä.